p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc ímpetu, pretén contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Països Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A càrrec de: www.cecili.cat

Vacances en Pau per a infants sahrauïns

CIL | 29 Maig, 2009 06:08 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

Assumpció Renom, de l'Associació de Veïnats Secar de la Real, aixeca la veu a favor dels infants sahrauïns que habiten als campaments de refugiats de la zona algeriana de Tindouf, amb un escrit que difon aquests dies i que queda reproduït en aquest blog.

"Fa dies vam saber de les dificultats sorgides enguany per acollir nins i nines saharauis. Diuen que la crisi en té la culpa.

Des de l’Associació de Veïnats Secar de La Real, volem fer una crida a la solidaritat de tots els mallorquins, envers els nins i nines saharauis que venen a Mallorca tots els estius i que sens dubte son nins que pateixen moltes mes dificultats que nosaltres.

En aquests moments, 40 nins i nines no tenen assegurada una família d'acollida que els doni l’oportunitat de gaudir d’unes comoditats i unes possibilitats lúdiques que al seu país no tenen.

A pesar que el programa per enguany es va presentar el mes d'abril, de moment no s'ha produït la resposta esperada per part de la societat mallorquina.

Es tracte de nins i nines d'entre 7 i 11 anys, que esperen en el desert més àrid d'Algèria, que continuem prestant la nostra col·laboració i solidaritat demostrada any rere any.

Des de l’Associació de Veïnats Secar de La Real, us demanem la vostra col·laboració, perquè en feu tota la difusió possible a través de tots els medis dels que disposeu.

Ells volen venir. Nosaltres no els podem fallar

Informació i contacte: vacancesenpau@yahoo.es

Salutacions cordials

A. Renom
Associació Veinats Secar de la Real
www.secardelareal.org

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb