p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc ímpetu, pretén contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Països Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A càrrec de: www.cecili.cat

Trobada de Secularitzats de Balears a Can Campaner, a Palma

CIL | 18 Desembre, 2007 17:12 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

El bon amic i company de lluites socials i pastorals alhora, l'infatigable, incombustible i incansable Pere Barceló i Barceló, el veterà líder puigpunyentí que no defalleix mai davant qualsevol de les dificultats que li puguin sortir a camí, em fa a saber una nova que, per a molta de la gent que en coneix la trajectòria, ha de resultar molt bona.

Per això mateix, queda transcrita en aquest blog:


Trobada de representants de FES amb parlamentaris espanyols a la seu del Congrés dels Diputats
(Foto: PicalSud)

“Hola amic Cil:
Crec que estam a les darreretes d'aquest negociat, i pareix que alguna cosa s'haurà tret. Certa caparrudesa és bona. Per què no ho envies als teus amics i coneguts a qui pugui interessar? Sobretot als membres de S.A. B A L . Secularitzats Associats de BALears

Creiem que serà bo ara que -certament- donam les darreres passes per arribar a bon port a favor nostre, ja que s’ha posat punt final a la «Llei de reforma de Seguretat Social» publicada en el BOE del dia 05-12-07 pàg. 50198, on hi ha una Addenda que ja és llei.

Disposición adicional vigésima tercera. Protección social de los sacerdotes, religiosos y religiosas de la Iglesia Católica secularizados.

“El Gobierno presentará en el Congreso de los Diputados, dentro de los tres meses siguientes a la entrada en vigor de esta Ley, un informe sobre medidas a adoptar en relación con los sacerdotes, religiosos y religiosas de la Iglesia Católica secularizados que posibilite la mejora de los mecanismos de financiación del incremento de la pensión de jubilación, reconocido al amparo de la disposición adicional décima de la Ley 13/1996, de 30 de diciembre, de medidas fiscales, administrativas y del orden social.”

Nosaltres, des de Mallorca, els qui formam part de S.A. B A L i simpatitzants, posem el nostre granet d'arena, i, junts, en F.E.S. -Federació Estatal de Secularitzats- volem que la reglamentació de la LLEI a partir del dia primer de gener de l'any 2008 nesqui bona i sana, total, d’acord amb les nostres peticions...

Tenim molt a dir. Tenim molt a fer. No podem fer-ho uns pocs. Tothom és necessari.. Per tal cosa convé que dijous dia 27 de desembre d'enguany, de 17:00 a1 9:00 hores ens trobem a l'antic Convent de les Reparadores, c. Can Campaner, 6 (avui casa “Projecte Home de Mallorca. Devora el GRAN HOTEL) perquè ens interessa saber fil per randa tot el que s'ha fet, el que es fa, el que hem de fer i a quin punt estem.

Amics: No desaprofitem aquesta darrera oportunitat”.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

Amb suport per a Gravatars
 
Powered by LifeType - Design by BalearWeb