p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc ímpetu, pretén contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Països Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A càrrec de: www.cecili.cat

La Núria Pòrtulas torna a casa!

CIL | 07 Juny, 2007 11:17 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

A la fi s'ha mogut fitxa!
El mateix dia que es compleixen quatre mesos des que els Mossos d'Esquadra detenen la jove anarquista catalana Núria Pòrtulas, posteriorment ingressada en una presó de Madrid, se'n decreta la sortida.

Segons informa VilaWeb a les sis de la matinada d'avui mateix, el jutge de l'Audiència Nacional espanyola, a petició de la fiscalia, ha decretat que Núria Pòrtulas surti de la presó avui a la tarda i que ho faci en llibertat sota fiança.

S'haurà de presentar cada dia al Jutjat de Girona.

L'advocat de la jove gironina, detinguda fa quatre mesos en aplicació de la Llei antiterrorista, n'ha demanat l'absolució per manca de proves inculpatòries.

Com diuen les seves amistats, que sempre li han donat suport i que mai no han dubtat de la seva innocència,

  • "LA NÚRIA TORNA A CASAAAAA!!! Després de 4 mesos han deixat la Nuri en llibertat!! 4 mesos de patir, d'indignació i impotència, 4 mesos que no recomenem per ningú! Salut i llibertat per tothom! Després de la segona declaració de la Nuri davant del jutge (la primera declaració va durar 5 minuts) aquest ha decidit deixar-la en LLIBERTAT".
  • "Finalment deixen tornar la Núria a casa. Han estat 4 mesos molt durs: d'indignació, d'impotència, de reflexió, de queixes, de reivindicació, de solidaritat, d'explicacions, de suport incondicional, d'assemblees, concentracions, manifestacions... i ara, que ha arribat el moment en que s'ha fet justícia, l'alegria és immesurable.”

A les 20:12 hores, VilaWeb informa que Núria Pòrtulas, quatre mesos després de ser detinguda, a un quart de nou del vespre ha sortit de la presó de Madrid on era retinguda i ja viatja cap a Sarrià de Ter (Gironès). La família de la noia ha pagat la fiança de 15.000 euros imposada pel jutge de l'Audiència nacional espanyola, Juan del Olmo, a petició de la fiscalia.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb