p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc ímpetu, pretén contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Països Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A càrrec de: www.cecili.cat

Festes d'estiu a la barriada de Son Busquets

CIL | 17 Juny, 2006 20:13 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

L'Associació de Veïnats Tramuntana Cas Capiscol-Son Busquets continua la tradició popular, ja ben arrelada dins aquestes barriades de Palma, d'organitzar-hi les Festes d'Estiu 2006.


Veinades i veïnats ocupant el carrer Orquídia,
fent les Festes d'Estiu a la barriada de Son Busquets

(Foto: Picalsud)

A més de la ballada popular mallorquina que anima el grup Tracalada, l'associació veïnal hi organitza un munt d'actes adreçats a veïnades i veïnats de les barriades de Cas Capiscol i Son Busquets.

Amb el lema A Son Busquets volem equipaments l'associació veïnal reclama un centre de salut, un poliesportiu cobert amb piscines, un casal de joves, una biblioteca, una escoleta municipal, un centre de dia i una residència pública per a la tercera edat, un centre cultural, locals per a associacions de la barriada, un institut i guarderies públiques.

Sens dubte demanen molt; però el fet és que, si hom s'hi atansa, es veu ben a les clares que tenen massa poc.

La Junta Directiva de l'Associació Veïnal en saludar la ciutadania, veïnades i veïnats de les barriades que representen, els diu, a l'inici del programa de festes, que ha passat un altre any i continuen sense veure solucionat el tema de la caserna de Son Busquets.

Que durant aquest darrer any han mantengut reunions diverses amb autoritats d'aquesta comunitat autònoma, sense traure'n res de clar.

Que després de rebre bones paraules, s'assabenten per la premsa que el Ministeri de Defensa i l'Ajuntament de Palma han arribat a un acord, pel qual s'autoritza la construcció de 1.662 habitatges als terrenys de Son Busquets, 850 de les quals són de protecció oficial (VPO).

Davant d'aquest acord, l'Associació Veïnal pensa que el nombre de vivendes és excessiu i que s'hi hauria de destinar més terreny a zones verdes i equipaments públics.

En trobar-se en procés de revisió el PERI (Pla Especial de Reforma Interior) de Son Busquets, l'associació veïnal demana romandre ben atents per quan arribi el moment de presentar-hi les al·legacions pertinents.

L'Associació de Veïnats Tramuntana Cas Capiscol-Son Busquets vol fer arribar a tothom, a través del Programa de Festes d'enguany, el seu lema A Son Busquets, volem equipaments, al·ludint a l'oportunitat històrica de dotar aquesta barriada amb tots els equipaments que durant tants d'anys els han estat negats, molt sovint amb l'excusa que no hi havia terrenys públics disponibles.
Els terrenys de Son Busquets són els darrers terrenys públics que queden dins la barriada. Pertanyen al poble, sigui quina en sigui la titularitat actual.

¡Defensem els nostres drets cívics! ¡Som una ciutadania amb capacitat de decidir sobre el futur d'aquests terrenys públics!

La Junta Directiva
Associació de Veïnats Tramuntana Cas Capiscol-Son Busquets

D'altres fotos de les Festes d'Estiu

Comentaris

Antònia

carrers ocupats

Antònia | 17/06/2006, 21:22

M'agraden aquestes festes que es fan enmig dels carrers de Palma
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb