p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc ímpetu, pretén contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Països Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A càrrec de: www.cecili.cat

Transport públic en tren massa car

CIL | 06 Març, 2006 16:33 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

L’Associació d’Usuaris del Tren, reunida en assemblea, en data 6 de febrer de 2006, va considerar la necessitat de tornar a fer arribar a la Conselleria d’Obres Públiques Habitatge i Transport, una sèrie de qüestions sobre les properes tarifes de transport públic i el nou sistema de tarifa única i Consorci de transport.

L’Associació d’Usuaris del Tren, com associació legalment constituïda i sense finalitat de lucre, inscrita en el Registre d’Associacions del Govern Balear vol participar en les reunions concernents a l’anunciat nou sistema de tarifa única.

No està d’acord amb com s’està plantejament la qüestió i creu que té el dret a tenir un representant a les reunions.
Que els usuaris del tren són en l’actualitat els més perjudicats amb les tarifes de transport públic i sofreixen un greuge comparatiu amb els usuaris de l’EMT o els usuaris del tren de Sóller.

Entén que l’Administració Pública no pot considerar al transport ferroviari sols com una atracció d’oci ni un divertiment.
El transport ferroviari és sobretot una necessitat per a molta gent i una alternativa molt bona al transport en cotxe particular.
És el sistema de transport més segur que tenim, té un baix cost social i un baix impacte ambiental.

L’Associació té el convenciment que el transport públic en aquesta Comunitat no s’ha promocionat com cal, ni ha rebut de l’administració pública l’atenció i la protecció que necessita.´

Reclama que el transport públic en general, com a necessitat social que és, sigui tractat com un servei públic, sense ànim de recaptació econòmica, i que les tarifes no s’hagin d’establir amb els criteris mercantils sinó adoptant criteris de solidaritat.

Per això, l’Associació d’Usuaris del Tren sol•licita a l’honorable consellera d’Obres Públiques, Habitatge i Transports, la senyora Margarita Isabel Cabrer González, que tingui per presentada aquesta informació i que prengui les mesures oportunes per convocar, informar i escoltar convenientment l’entitat, en tot allò que afecta al Servei Ferroviari de Mallorca i que pugi ésser del seu propi interès.

Mallorca, 23 de febrer de 2006.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb