p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc Ýmpetu, pretÚn contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Pa´sos Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A cÓrrec de: www.cecili.cat

Al bon amic i company de lluites transformadores, Paco Manresa i SÚrvole

CIL | 05 Juliol, 2018 23:55 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

Ets un d'aquells homes que ho saben prou bÚ, bon amic Paco. Quan encara em trob treballant al Per˙, el 20 de juliol de 1978, el bisbe de Mallorca, monsenyor Teodor ┌beda, em nomena vicari cooperador de la parr˛quia de l'Encarnaciˇ, a Ciutat.

Dos anys desprÚs, el 15 de juliol de 1980, me'n nomena rector, per un perÝode de cinc anys. I tu hi ets, allÓ, juntament amb na Xisca, la teva esposa. Membre actiu, laic, casat, bancari, pare de famÝlia, veÝ del barri, membre actiu i crÝtic del Grup de Drets Humans...


╔s en aquest indret parroquial de Palma on ens coneixem i tractam de prop. Amb gran amistat i molta sintonia, compartim afanys i lluites, per mirar de contribuir en la mesura de les nostres possibilitats minses a la millora de la nostra societat... que acaba de sortir de la dictadura franquista...
 (Segueix)
 
Powered by LifeType - Design by BalearWeb