p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc Ýmpetu, pretÚn contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Pa´sos Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A cÓrrec de: www.cecili.cat

A l'antic "boy scout" Josep Segura i Salado, bon amic i antic company de feina arxivÝstica

CIL | 14 Gener, 2017 13:51 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

Mentre m'empÓs el berenar, al bar de Ciutat on acostumen a preparar-me un llonguet ben exquisit, llegint el diari, m'adon de la mort recent del bon amic i antic company de feina a l'Arxiu del Regne de Mallorca, l'antic escolta Josep Segura i Salado

Li desig que descansi en pau, desprÚs de tantes feines feixugues realitzades en aquest mˇn de llÓgrimes i de misŔries, per˛ tambÚ de riqueses i d'alegries incalculables.
 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb