p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc Ýmpetu, pretÚn contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Pa´sos Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A cÓrrec de: www.cecili.cat

Tretze i trenta-un anys: 13->31

CIL | 17 Gener, 2013 00:18 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

Tretze i trenta-un s'escriuen igual. Amb les mateixes xifres. NomÚs que a l'inrevÚs.

Durant tretze anys seguits, com tants d'altres companys i colĚlegues, estudio la carrera eclesiÓstica al Seminari DiocesÓ de Mallorca. I durant tretze anys seguits, tambÚ, faig de capellÓ, tant a Mallorca com fora de Mallorca.

Avui record que, trenta-un anys enrere, el dia de la festa de Sant SebastiÓ patrˇ de la ciutat de Palma, 20 de gener de 1982, celebr la meva darrera missa. ╔s a la parr˛quia de l'Encarnaciˇ. N'he cantat ma primera el 23 de juny de 1968. A la parr˛quia de la SantÝssima Trinitat, tambÚ a Palma.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb