p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc Ýmpetu, pretÚn contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Pa´sos Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A cÓrrec de: www.cecili.cat

Cil Buele, al programa Sal i Llum, de la televisiˇ de Manacor

CIL | 30 Agost, 2012 22:36 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

MÚs de dues dotzenes d'amistats m'han fet a saber que s'han entretengut a mirar el vÝdeo que, sobre la meva vida p˙blica, ha volgut enregistrar el bon amic i company de lluites estudiantils, culturals i socials, l'inquer afincat a Manacor, en Pep L. GarcÝa Mallada, per al programa de la TV manacorina Sal i Llum.

Es tracta d'un vÝdeo de 56' minuts de durada, enregistrat el matÝ del mateix dia que JUBILATS PER MALLORCA arribaven a la ciutat de Manacor, provenint a peu des de la localitat de Son MaciÓ, on havien arribat procedents de la ciutat de Felanitx, fent CAMINS CONTRA MENTIDES...

 (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb