p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc Ýmpetu, pretÚn contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Pa´sos Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A cÓrrec de: www.cecili.cat

Concert a l'esglÚsia de la Concepciˇ, dissabte, a les 20:30 hores

CIL | 29 Abril, 2011 21:58 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

Un cop fet el CONCERT cor de la URL - orquestra barroca ARS MUSICAE, a la ciutat de Barcelona, divendres, 29 d'abril, tot estÓ a punt per a repetir-lo a Palma, a l'esglÚsia de la Concepciˇ (carrer de la Concepciˇ), DISSABTE, DIA 30 D'ABRIL, A LES 20:30 HORES.

Com s'assenyala al programa, l'ENTRADA ╔S LLIURE, OBERTA A TOTHOM.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb