p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc Ýmpetu, pretÚn contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Pa´sos Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A cÓrrec de: www.cecili.cat

S'ha d'haver acabat, amb tot aix˛! (1)

CIL | 06 Abril, 2011 09:14 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

El bon company de lluites cÝviques, Toni Ramis, em passa una sŔrie de dades que resulten summament interessants, sobre certes situacions de privilegi que afecten determinada gent que es dedica a la polÝtica -diputats i senadors estatals-.

En uns moments de crisi com els que travessam, tots aquests privilegis esdevenen galtada social, bufetada antidemocrÓtica a les galtes de la ciutadania.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb