p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc Ýmpetu, pretÚn contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Pa´sos Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A cÓrrec de: www.cecili.cat

═ndex general de documents meus penjats a la xarxa...

CIL | 10 Marš, 2011 20:40 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

M'ha passat pel cap comenšar a fer un Ýndex general dels documents que, aquests darrers 12 anys, he anat penjant a la xarxa... Hores d'ara ja veig que no sˇn pocs... N'estic molt content, d'haver entrat dins aquesta nova manera d'escampar murtra a les totes... d'anar dient all˛ que pens..., d'anar pensant all˛ que faig... i d'anar fent all˛ que pens i dic... malgrat tots els emperons que poden anar sorgint...

Amb agra´ment profund a totes aquelles persones que m'han donat una mÓ en aquest camÝ, tan ins˛lit per a mi... fa nomÚs una dotzena d'anys!

DURANT 12 ANYS SEGUITS, HE ANAT PENJANT ESCRITS MEUS A LA XARXA. N'HE VOLGUT FER UN RECULL, DE TOTS PLEGATS, MITJANăANT AQUESTS ENLLAăOS ARREPLEGATS EN AQUEST LLOC, PER BLOGS DIVERSOS...

 (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb