p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc Ýmpetu, pretÚn contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Pa´sos Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A cÓrrec de: www.cecili.cat

Molts i molt bons records de Xavier Lacosta Su˝er

CIL | 07 Gener, 2011 11:15 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

La notÝcia de la mort d'en Xavier Lacosta Su˝er m'ha colpejat forša. Ni me l'esperava, ni m'havia passat pel cap que li poguÚs arribar tan prest...

Feia alguns mesos que no n'havia tengut noves... quan fa anys havÝem mantengut una certa relaciˇ epistolar ocasional. Sobretot per la feina periodÝstica acurada que ell realitzava sobre Guinea Equatorial -on tenc avantpassats, i familiars vivents, de la part de mumpare-.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb