p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc Ýmpetu, pretÚn contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Pa´sos Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A cÓrrec de: www.cecili.cat

Cecili Buele, fa sonar el contrabaix en un disc de vinil...

CIL | 04 Agost, 2010 19:32 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

Avui, dimecres, 4 d'agost de 2010, m'he retrobat de bell nou amb una faceta meva, de 40 anys enrere.

GrÓcies a la inestimable labor, duita a terme per la bona amiga Teresa GenÚ i Ramis, he tengut l'oportunitat de reviure i fer reviscolar una de les activitats a quŔ vaig dedicar-m'hi... fent sonar el contrabaix en un disc de vinil -el primer i darrer que vaig deixar gravat!-, acompanyant Biel Vilanova, qui cantava 4 canšons seves, al mÚs pur estil d'aleshores...

Imatges del disc gravat l'any 1971, en el qual vaig acompanyar amb el contrabaix en Biel Vilanova, cantant les seves canšons

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb