p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc ímpetu, pretén contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Països Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A càrrec de: www.cecili.cat

Miquel Morell Covas, artista pintor i escultor mallorquí

CIL | 18 Juliol, 2010 13:07 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

Dijous passat, 15 de juliol, vaig tenir l'oportunitat de veure i saludar en Miquel Morell Covas, veïnat antic del barri del Camp Rodó on visc, artista pintor i escultor de gran vàlua, que des de fa una catorzena d'anys viu a la ciutat manxega d'Albacete.

Li vaig fer un petit vídeo on pot dir-hi la seva...

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb