p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc ímpetu, pretén contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Països Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A càrrec de: www.cecili.cat

Meem! A veure si ens hi veim, a la mani de dissabte!

CIL | 08 Juliol, 2010 20:24 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

A mida que s'acosta el dia de la Manifestació cívica a Barcelona, per proclamar-hi a tots vuit vents del món que “Som una nació. Nosaltres decidim”, s'incrementa el nombre d'entitats i de persones de les Illes Balears i Pitiüses que n'hi mostren l'adhesió.

Senyal inequívoc que la consciència nacional de la catalanitat s'escampa arreu dels territoris que conformen els Països Catalans, per tal d'empènyer perquè s'esdevengui un dels propers estats sobirans a l'interior de la Unió Europea del segle XXI:

 (Segueix)

Meem! A veure si ens hi veim, a la mani de dissabte!

CIL | 08 Juliol, 2010 20:24 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

A mida que s'acosta el dia de la Manifestació cívica a Barcelona, per proclamar-hi a tots vuit vents del món que “Som una nació. Nosaltres decidim”, s'incrementa el nombre d'entitats i de persones de les Illes Balears i Pitiüses que n'hi mostren l'adhesió.

Senyal inequívoc que la consciència nacional de la catalanitat s'escampa arreu dels territoris que conformen els Països Catalans, per tal d'empènyer perquè s'esdevengui un dels propers estats sobirans a l'interior de la Unió Europea del segle XXI:

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb