p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc Ýmpetu, pretÚn contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Pa´sos Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A cÓrrec de: www.cecili.cat

Mobilitzem-nos ara! No ens aturem mai!

CIL | 07 Juliol, 2010 13:09 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

El 18 de febrer de 2006, vaig participar a Barcelona, molt entusiasmat, en la mÚs grans de les manifestacions en quŔ he pres part mai. Tota la Gran Via de les Corts Catalanes plena de gent, de gom a gom, des de la plaša d'Espanya fins a la plaša de Catalunya.
Senyal clar i evident de la maduresa polÝtica de la naciˇ catalana sencera; i de la campanya catalana molt forta que s'hi havia desplegat a favor del dret de decidir.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb