p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc Ýmpetu, pretÚn contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Pa´sos Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A cÓrrec de: www.cecili.cat

Tres moments de contacte amb FŔlix Pons

CIL | 06 Juliol, 2010 11:20 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

Aquest dies que es lamenta la mort de FŔlix Pons Irazazßbal, em ve al cap el record de certs moments compartits, en Ómbits ben diversos: com a creient cat˛lic, dins el Moviment Escolta de Mallorca; com a polÝtic d'esquerres, presidint del CongrÚs dels Diputats durant 9 anys seguits; i com a ciutadÓ actiu, albirant la construcciˇ d'una nova Mallorca, mÚs mestissa i barrejada.

Tots tres moments em resulten forša enriquidors, per a mi.

 (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb