p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc Ýmpetu, pretÚn contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Pa´sos Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A cÓrrec de: www.cecili.cat

Drets Humans de Mallorca convida a Manifestaciˇ, a Palma

CIL | 28 Juny, 2010 20:42 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

Drets Humans de Mallorca dˇna suport a la Manifestaciˇ convocada per organitzacions sindicals diverses dimecres, 30 de juny de 2010, a Palma.

Participa activament en l'organitzaciˇ d'aquest acte cÝvic, amb el qual rebutja p˙blicament l'adopciˇ de mesures governamentals tan antisocials com les que malmenen funcionaris, pensionistes, mares de famÝlies, persones dependents, sectors exclosos de l'Estat del Benestar, aut˛noms, petites i mitjanes empreses abocades a la desapariciˇ per no poder aguantar per mÚs temps el pes de la crisiůi convida tota la ciutadania a manifestar-s'hi fermament.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb