p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc ímpetu, pretén contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Països Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A càrrec de: www.cecili.cat

L'ONU denunciada per la Fundació s'Olivar d'Estellencs

CIL | 16 Juny, 2010 16:37 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

Acab de rebre una molt bona notícia!
He sabut, a través d'IB3, que el bon amic i company de lluites socials des de fa dècades, l'advocat mallorquí Carles Portalo, s'ha engrescat en la tasca dura i perillosa de “defensar una causa difícil, que creu justa”, i que té molt a veure amb les víctimes del genocidi rwandès!

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb