p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc Ýmpetu, pretÚn contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Pa´sos Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A cÓrrec de: www.cecili.cat

L'ONU denunciada per la Fundaciˇ s'Olivar d'Estellencs

CIL | 16 Juny, 2010 16:37 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

Acab de rebre una molt bona notÝcia!
He sabut, a travÚs d'IB3, que el bon amic i company de lluites socials des de fa dŔcades, l'advocat mallorquÝ Carles Portalo, s'ha engrescat en la tasca dura i perillosa de ôdefensar una causa difÝcil, que creu justaö, i que tÚ molt a veure amb les vÝctimes del genocidi rwandŔs!

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb