p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc Ýmpetu, pretÚn contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Pa´sos Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A cÓrrec de: www.cecili.cat

EsplŔndida ediciˇ novena del Premi Web de BALEARWEB

CIL | 09 Juny, 2010 21:02 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

Avui capvespre m'he fet present al castell de Bellver.

He assistit a la festa de cloenda i lliurament de premis de la novena ediciˇ del concurs de webs en catalÓ, organitzat per BALEARWEB, convocat per la Direcciˇ General de PolÝtica LingŘÝstica del Govern de les Illes Balears amb la colĚlaboraciˇ de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Palma.

El concert a cÓrrec d'Oliva Trencada, desprÚs d'haver recorregut les estÓncies del castell amb la mÓgia de la posta de sol i panorÓmiques de la ciutat de Palma, ha fet palesa la gran riquesa que contÚ la m˙sica tradicional mallorquina amb elements del folk-pop anglosaxˇ.

L'acte de lliurament de premis ha fet pujar damunt l'escenari les nombroses persones que hi han estat guardonades en els vessants diversos.

Un piscolabis amb productes de la Terra ho ha acabat de confitar tot.

Enhorabona, sincera i profunda, a Elena Vera i Ramon Sellas, que des de fa tants d'anys besllumaren la importÓncia d'aquest Ómbit d'actuaciˇ amb les eines que comporten les noves tecnologies de la informaciˇ.

GrÓcies Elena! GrÓcies Ramon! I Enhorabona a tots dos. Coratge i endavant!

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb