p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc ímpetu, pretén contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Països Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A càrrec de: www.cecili.cat

Drets Humans de Mallorca convida a Manifestació, a Palma

CIL | 28 Juny, 2010 20:42 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

Drets Humans de Mallorca dóna suport a la Manifestació convocada per organitzacions sindicals diverses dimecres, 30 de juny de 2010, a Palma.

Participa activament en l'organització d'aquest acte cívic, amb el qual rebutja públicament l'adopció de mesures governamentals tan antisocials com les que malmenen funcionaris, pensionistes, mares de famílies, persones dependents, sectors exclosos de l'Estat del Benestar, autònoms, petites i mitjanes empreses abocades a la desaparició per no poder aguantar per més temps el pes de la crisi…i convida tota la ciutadania a manifestar-s'hi fermament.

 (Segueix)

L'ONU denunciada per la Fundació s'Olivar d'Estellencs

CIL | 16 Juny, 2010 16:37 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

Acab de rebre una molt bona notícia!
He sabut, a través d'IB3, que el bon amic i company de lluites socials des de fa dècades, l'advocat mallorquí Carles Portalo, s'ha engrescat en la tasca dura i perillosa de “defensar una causa difícil, que creu justa”, i que té molt a veure amb les víctimes del genocidi rwandès!

 (Segueix)

Esplèndida edició novena del Premi Web de BALEARWEB

CIL | 09 Juny, 2010 21:02 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

Avui capvespre m'he fet present al castell de Bellver.

He assistit a la festa de cloenda i lliurament de premis de la novena edició del concurs de webs en català, organitzat per BALEARWEB, convocat per la Direcció General de Política Lingüística del Govern de les Illes Balears amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Palma.

El concert a càrrec d'Oliva Trencada, després d'haver recorregut les estàncies del castell amb la màgia de la posta de sol i panoràmiques de la ciutat de Palma, ha fet palesa la gran riquesa que conté la música tradicional mallorquina amb elements del folk-pop anglosaxó.

L'acte de lliurament de premis ha fet pujar damunt l'escenari les nombroses persones que hi han estat guardonades en els vessants diversos.

Un piscolabis amb productes de la Terra ho ha acabat de confitar tot.

Enhorabona, sincera i profunda, a Elena Vera i Ramon Sellas, que des de fa tants d'anys besllumaren la importància d'aquest àmbit d'actuació amb les eines que comporten les noves tecnologies de la informació.

Gràcies Elena! Gràcies Ramon! I Enhorabona a tots dos. Coratge i endavant!

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb