p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc Ýmpetu, pretÚn contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Pa´sos Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A cÓrrec de: www.cecili.cat

Candidata rwandesa a la PresidŔncia de la Rep˙blica

CIL | 20 Setembre, 2009 08:42 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

Convenšuda que si la democrÓcia torna a Rwanda hi haurÓ pau a la regiˇ africana dels Grans Llacs, la rwandesa Victoire Ingabire Umuhoza (Kigali, 1968) vol plantar cara a les eleccions presidencials de 2010 al rŔgim terrorÝfic del militar Paul Kagame.

Exiliada a Europa, fa comptes de presentar-se el mes d'octubre vinent, juntament amb una desena de persones mÚs, com a cap de llista de les Forces DemocrÓtiques Unificades (FDU).

Coneguda a Mallorca, per la seva amistat i coneixenša amb Joan Carrero, per les visites que hi ha realitzat, per les entrevistes que ha mantengut amb la batlessa de Palma, Aina Calvo, o amb la presidenta del Consell de Mallorca, Francina Armengol, aquesta rwandesa coratjosa es disposa a enfrontar-se amb un militar que ha contribu´t a sembrar el terror a la regiˇ africana dels Grans Llacs.


Ingabire Umuhoza (Imatge PresŔncia, 20-09-2009)

 (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb