p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc Ýmpetu, pretÚn contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Pa´sos Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A cÓrrec de: www.cecili.cat

El meu primer vÝdeo a la xarxa...

CIL | 13 Setembre, 2009 19:55 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

En complir 10 anys de navegar per dins internet, m'ha passat pel cap penjar-hi el meu primer vÝdeo.

D'acord amb les meves minses capacitats tŔcniques, hi he volgut agrair les primeres passes que m'ajudÓ a fer MallorcaWeb, amb una entrevista per correu electr˛nic -la primera- que em va trametre n'Elena Vera el 29 d'agost de 1999.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb