p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc ímpetu, pretén contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Països Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A càrrec de: www.cecili.cat

Candidata rwandesa a la Presidència de la República

CIL | 20 Setembre, 2009 08:42 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

Convençuda que si la democràcia torna a Rwanda hi haurà pau a la regió africana dels Grans Llacs, la rwandesa Victoire Ingabire Umuhoza (Kigali, 1968) vol plantar cara a les eleccions presidencials de 2010 al règim terrorífic del militar Paul Kagame.

Exiliada a Europa, fa comptes de presentar-se el mes d'octubre vinent, juntament amb una desena de persones més, com a cap de llista de les Forces Democràtiques Unificades (FDU).

Coneguda a Mallorca, per la seva amistat i coneixença amb Joan Carrero, per les visites que hi ha realitzat, per les entrevistes que ha mantengut amb la batlessa de Palma, Aina Calvo, o amb la presidenta del Consell de Mallorca, Francina Armengol, aquesta rwandesa coratjosa es disposa a enfrontar-se amb un militar que ha contribuït a sembrar el terror a la regió africana dels Grans Llacs.


Ingabire Umuhoza (Imatge Presència, 20-09-2009)

 (Segueix)

El meu primer vídeo a la xarxa...

CIL | 13 Setembre, 2009 19:55 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

En complir 10 anys de navegar per dins internet, m'ha passat pel cap penjar-hi el meu primer vídeo.

D'acord amb les meves minses capacitats tècniques, hi he volgut agrair les primeres passes que m'ajudà a fer MallorcaWeb, amb una entrevista per correu electrònic -la primera- que em va trametre n'Elena Vera el 29 d'agost de 1999.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb