p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc Ýmpetu, pretÚn contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Pa´sos Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A cÓrrec de: www.cecili.cat

MolŔsties d'estiu ins˛lites, a barriades de Palma!

CIL | 13 Juliol, 2009 19:30 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

Els barris de Bons Aires i Camp Rodˇ -com tants altres de Palma- durant aquests mesos estiuencs de 2009 pateixen totes les molŔsties que comporta l'arribada de l'estiu: als renous i les brutors, la malaurada parella estable de ciutats tan mediterrÓnies com la nostra, se n'hi afegeixen enguany algunes altres que porten la marca d'ins˛lites.

Avui matÝ, per exemple, terrasses de pisos que envolten el recinte de s'Escorxador s'han vist enva´des per una casta de petits insectes que ni la gent mÚs vella no recordava haver-hi vist mai...
Deu ser cosa de la calor estiuenca, deien algunes veus expertes...

Aquesta calor de l'estiu, emper˛, no impedeix que, en nombre ingent pertot arreu de la ciutat, es realitzin les obres que porten el nom de Plan ~E (de tan difÝcil accentuaciˇ!)

Unes obres que, potser, deixaran la ciutat mÚs bella, un cop hagin quedat enllestides. Per˛ que, sens dubte, tambÚ hauran causat moltes de molŔsties a molta de gent durant molt de temps i amb intensitat diversa...

 (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb