p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc Ýmpetu, pretÚn contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Pa´sos Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A cÓrrec de: www.cecili.cat

Exposiciˇ de pintures i escultures a Can Torrˇ (Alc˙dia)

CIL | 08 Juliol, 2009 23:06 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

Faig comptes de visitar l'exposiciˇ ôCamins alternatiusö, amb pintures d'Andreu Company i escultures de Toni de la Mata, que roman oberta des del 10 de juliol al 2 d'agost de 2009, al soterrani de la Biblioteca d'Alc˙dia Can Torrˇ.

He estat convidat a la inauguraciˇ que es fa divendres, dia 10 de juliol, a les 21 hores, seguida d'un petit concert de Bartomeu Payeras Bisbal.

 (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb