p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc ímpetu, pretén contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Països Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A càrrec de: www.cecili.cat

Carrer de Palma dedicat a mossèn Ramon Serra

CIL | 22 Juliol, 2009 15:37 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

Amb la presència de la batlessa socialista, Aina Calvo, la regidora de Cultura, Nanda Ramon, l'ex batlessa de Palma, Catalina Cirer, i d'altres personalitats rellevants, el 22 de juliol de 2009 -festa de Santa Magdalena- s'inaugura a Palma un carrer que porta el nom de mossèn Ramon Serra, fundador dels Clubs d'Esplai de Mallorca.

Es troba situat al barri del Camp Rodó, just darrere de l'església de Sant Francesc de Paula... No gaire lluny d'allà on va morir l'any 2007, quan residia a l'asil de les Germanetes dels Pobres...

 (Segueix)

Renous i brutors, parella estable a Palma

CIL | 18 Juliol, 2009 11:07 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

Com dues de les grans mancances municipals que es detecten a Ciutat, les brutors i els renous que s'hi escampen i reprodueixen, sobretot durant l'estiu, són objecte de crítica ciutadana des de fa un bon grapat d'anys.

S'hi critica la manca d'atenció dispensada per part de l'autoritat municipal. Massa sovint, aquesta pren el costum d'abstenir-se'n deixant de sancionar-ne l'autoria.

Hi fa els ulls grossos! Com deien els antics.

 (Segueix)

Molèsties d'estiu insòlites, a barriades de Palma!

CIL | 13 Juliol, 2009 19:30 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

Els barris de Bons Aires i Camp Rodó -com tants altres de Palma- durant aquests mesos estiuencs de 2009 pateixen totes les molèsties que comporta l'arribada de l'estiu: als renous i les brutors, la malaurada parella estable de ciutats tan mediterrànies com la nostra, se n'hi afegeixen enguany algunes altres que porten la marca d'insòlites.

Avui matí, per exemple, terrasses de pisos que envolten el recinte de s'Escorxador s'han vist envaïdes per una casta de petits insectes que ni la gent més vella no recordava haver-hi vist mai...
Deu ser cosa de la calor estiuenca, deien algunes veus expertes...

Aquesta calor de l'estiu, emperò, no impedeix que, en nombre ingent pertot arreu de la ciutat, es realitzin les obres que porten el nom de Plan ~E (de tan difícil accentuació!)

Unes obres que, potser, deixaran la ciutat més bella, un cop hagin quedat enllestides. Però que, sens dubte, també hauran causat moltes de molèsties a molta de gent durant molt de temps i amb intensitat diversa...

 (Segueix)

Exposició de pintures i escultures a Can Torró (Alcúdia)

CIL | 08 Juliol, 2009 23:06 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

Faig comptes de visitar l'exposició “Camins alternatius”, amb pintures d'Andreu Company i escultures de Toni de la Mata, que roman oberta des del 10 de juliol al 2 d'agost de 2009, al soterrani de la Biblioteca d'Alcúdia Can Torró.

He estat convidat a la inauguració que es fa divendres, dia 10 de juliol, a les 21 hores, seguida d'un petit concert de Bartomeu Payeras Bisbal.

 (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb