p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc Ýmpetu, pretÚn contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Pa´sos Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A cÓrrec de: www.cecili.cat

Carrer de Palma dedicat a mossŔn Ramon Serra

CIL | 22 Juliol, 2009 15:37 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

Amb la presŔncia de la batlessa socialista, Aina Calvo, la regidora de Cultura, Nanda Ramon, l'ex batlessa de Palma, Catalina Cirer, i d'altres personalitats rellevants, el 22 de juliol de 2009 -festa de Santa Magdalena- s'inaugura a Palma un carrer que porta el nom de mossŔn Ramon Serra, fundador dels Clubs d'Esplai de Mallorca.

Es troba situat al barri del Camp Rodˇ, just darrere de l'esglÚsia de Sant Francesc de Paula... No gaire lluny d'allÓ on va morir l'any 2007, quan residia a l'asil de les Germanetes dels Pobres...

 (Segueix)

Renous i brutors, parella estable a Palma

CIL | 18 Juliol, 2009 11:07 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

Com dues de les grans mancances municipals que es detecten a Ciutat, les brutors i els renous que s'hi escampen i reprodueixen, sobretot durant l'estiu, sˇn objecte de crÝtica ciutadana des de fa un bon grapat d'anys.

S'hi critica la manca d'atenciˇ dispensada per part de l'autoritat municipal. Massa sovint, aquesta pren el costum d'abstenir-se'n deixant de sancionar-ne l'autoria.

Hi fa els ulls grossos! Com deien els antics.

 (Segueix)

MolŔsties d'estiu ins˛lites, a barriades de Palma!

CIL | 13 Juliol, 2009 19:30 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

Els barris de Bons Aires i Camp Rodˇ -com tants altres de Palma- durant aquests mesos estiuencs de 2009 pateixen totes les molŔsties que comporta l'arribada de l'estiu: als renous i les brutors, la malaurada parella estable de ciutats tan mediterrÓnies com la nostra, se n'hi afegeixen enguany algunes altres que porten la marca d'ins˛lites.

Avui matÝ, per exemple, terrasses de pisos que envolten el recinte de s'Escorxador s'han vist enva´des per una casta de petits insectes que ni la gent mÚs vella no recordava haver-hi vist mai...
Deu ser cosa de la calor estiuenca, deien algunes veus expertes...

Aquesta calor de l'estiu, emper˛, no impedeix que, en nombre ingent pertot arreu de la ciutat, es realitzin les obres que porten el nom de Plan ~E (de tan difÝcil accentuaciˇ!)

Unes obres que, potser, deixaran la ciutat mÚs bella, un cop hagin quedat enllestides. Per˛ que, sens dubte, tambÚ hauran causat moltes de molŔsties a molta de gent durant molt de temps i amb intensitat diversa...

 (Segueix)

Exposiciˇ de pintures i escultures a Can Torrˇ (Alc˙dia)

CIL | 08 Juliol, 2009 23:06 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

Faig comptes de visitar l'exposiciˇ ôCamins alternatiusö, amb pintures d'Andreu Company i escultures de Toni de la Mata, que roman oberta des del 10 de juliol al 2 d'agost de 2009, al soterrani de la Biblioteca d'Alc˙dia Can Torrˇ.

He estat convidat a la inauguraciˇ que es fa divendres, dia 10 de juliol, a les 21 hores, seguida d'un petit concert de Bartomeu Payeras Bisbal.

 (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb