p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc ímpetu, pretén contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Països Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A càrrec de: www.cecili.cat

Carta de capellà mallorquí secularitzat a vicepresidenta del Govern espanyol

CIL | 17 Juny, 2009 18:46 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

Del bon company i amic en moltes i diverses lluites cíviques, Agustí Serra, (altre temps rector de la parròquia de Fornalutx), arriba el text d'un escrit que adreça a la vicepresidenta del Govern espanyol, Maria Teresa Fernández de la Vega, en el seu estil característic.

S'hi reflecteix, amb valentia, claredat, confiança i apropament, la lluita, que perdura al llarg d'aquestes darreres dècades, d'un col·lectiu força nombrós de persones “secularitzades” de l'església Catòlica per una jubilació digna i justa.

En romandre mancat de mitjans informàtics per fer-ho, amb molt de gust se li ofereix aquest blog, on pugui veure's reflectida i reproduïda la preocupació que tant afecta, la seva persona i el col·lectiu de dones i homes que travessen situacions idèntiques.

Quaranta-un anys i un dia després d'haver estar ordenat capellà (16-06-1968), resulta força adient aquesta casta de col·laboració amistosa.

 (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb