p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc Ýmpetu, pretÚn contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Pa´sos Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A cÓrrec de: www.cecili.cat

Quaranta-un anys enrere, tal dia com avui!

CIL | 15 Juny, 2009 22:14 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

El 16 de juny de 1968, a la capella del Seminari DiocesÓ de Mallorca, rebÝem l'ordenaciˇ sacerdotal, arribÓvem a ser capellans, una colla de jovenšans mallorquins que ens havÝem passat tretze anys seguits estudiant Humanitats, Filosofia i Teologia...

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb