p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc ímpetu, pretén contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Països Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A càrrec de: www.cecili.cat

Persones d'Església conviden a "Un Cafè per la Llengua"

CIL | 31 Maig, 2009 21:56 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

A través d’una carta com aquesta, aquests dies s'està escampant arreu de Mallorca una convidada a prendre un Cafè per la Llengua.

S'hi diu que per tot el món, i en totes les cultures, prendre un cafè és símbol de voler tenir una conversa amistosa i de l’intercanvi civilitzat d’idees. I que aquesta és la base d’una iniciativa engegada per l’Obra Cultural Balear que ha tengut, entre altres convidats, el tennista Rafel Nadal. Moltíssims sectors de la societat ja s’han reunit sota aquesta convocatòria.

Com a persones d’Església, proposen d'adherir-se a aquesta proposta que convida a “prendre un cafè” per parlar d’aquelles qüestions que preocupen entorn de la llengua a l’Església de Mallorca. Perquè consideren important que tots els membres de l’Església parlin i diguin el que pensen en un ambient agradable i plural.

El Cafè tendrà lloc el proper dissabte 6 de juny de 2009 a les 18 h als locals de la Parròquia de Sant Alonso Rodríguez (C/ Costa i Llobera, 19).

 (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb