p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc ímpetu, pretén contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Països Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A càrrec de: www.cecili.cat

Islam. Cultura, religió i política (2)

CIL | 30 Maig, 2009 22:30 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

El teòleg Juan José Tamayo acaba de publicar un llibre sobre l'islam amb el qual desmenteix molts dels prejudicis fixats dins l'imaginari social i religiós d'Occident des de l'època de les Creuades i ofereix una imatge nova d'aquesta religió més d'acord amb els orígens, en l'horitzó dels drets humans, en perspectiva feminista i en sintonia amb els moviments socials i les tendències religioses alternatives que lluiten per un altre món, una altra religió i un altre islam possibles.

Dijous, dia 2 de juny, a les 20:00 hores, se'n fa la presentació pública al Centre de Cultura de sa Nostra, de Palma, organitzada per Drets Humans de Mallorca en sessió oberta a tothom que hi vulgui assistir.

 (Segueix)

Islam: cultura, religió i política

CIL | 30 Maig, 2009 15:27 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

Drets Humans de Mallorca, associació creada a Palma l'any 1974, convida tothom a la presentació del llibre “Islam: cultura, religió i política”, del Dr. Juan J. Tamayo, professor de la Universidad Carlos III, i membre de Drets Humans.

L'acte es realitzarà al Centre de Cultura de sa Nostra (carrer de la Concepció, 12, Palma), dimarts, dia 2 de juny, a les 20 h..

Hi intervendran:

  • Teodor Suau Puig, professor de l'Institut Superior de Ciències Religioses
  • Jordi Gayà Estelrich, director i professor de l'Institut Superior de Ciències Religioses
  • Josep Noguera Arrom, membre de Drets Humans de Mallorca
  • Modera Lola Castilla, membre de Drets Humans de Mallorca.

Hi col·labora Obra Social sa Nostra Caixa de Balears.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb