p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc Ýmpetu, pretÚn contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Pa´sos Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A cÓrrec de: www.cecili.cat

Vacances en Pau per a infants sahrau´ns

CIL | 29 Maig, 2009 06:08 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

Assumpciˇ Renom, de l'Associaciˇ de Ve´nats Secar de la Real, aixeca la veu a favor dels infants sahrau´ns que habiten als campaments de refugiats de la zona algeriana de Tindouf, amb un escrit que difon aquests dies i que queda reprodu´t en aquest blog.

"Fa dies vam saber de les dificultats sorgides enguany per acollir nins i nines saharauis. Diuen que la crisi en tÚ la culpa.

Des de lĺAssociaciˇ de Ve´nats Secar de La Real, volem fer una crida a la solidaritat de tots els mallorquins, envers els nins i nines saharauis que venen a Mallorca tots els estius i que sens dubte son nins que pateixen moltes mes dificultats que nosaltres.

 (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb