p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc Ýmpetu, pretÚn contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Pa´sos Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A cÓrrec de: www.cecili.cat

Jornada d'Amadip-Esment a la finca Son Roca, Palma (I)

CIL | 25 Abril, 2009 22:49 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

Amadip-esment Ús una de les entitats emblemÓtiques dels Pa´sos Catalans.

Com l'Obra Cultural Balear, tambÚ nasquÚ a Mallorca l'any 1962. Aquesta, dedicada a la defensa i protecciˇ de la llengua, la cultura i l'autogovern. Aquella, Amadip-esment, abocada a la defensa i protecciˇ de la gent discapacitada i les famÝlies que hi viuen i s'hi desenvolupen.

Dues entitats emblemÓtiques mallorquines. Un objectiu emblemÓtic a Mallorca: autodefensa i autoprotecciˇ!

 (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb