p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc ímpetu, pretén contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Països Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A càrrec de: www.cecili.cat

Pensió de jubilació per al personal secularitzat de l'Església Catòlica

CIL | 11 Abril, 2009 16:23 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

El bon company puigpunyentí de lluites pastorals i socials, l'infatigable Pere Barceló Barceló, escampa una informació que em permet de reproduir en la secció d'aquest blog dedicada a la gent secularitzada del clergat i institucions eclesiàstiques de Mallorca:

 (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb