p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc ímpetu, pretén contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Països Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A càrrec de: www.cecili.cat

El Front Farabundo Martí governa El Salvador!

CIL | 16 Març, 2009 12:24 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

L'any 1979 es creava a Palma el Comitè de Solidaritat amb El Salvador (COSESAL), fruit d'una trobada solidària mantenguda a la rectoria de Montuïri, amb gent delitosa de romandre apropada a la realitat crua i dura d'Amèrica Llatina.


Mauricio Funes, president electe d'El Salvador

A la colla mallorquina formada per Mateu Ramis, Cecili Buele, Isidre Forteza, Carles Manera... s'ajuntava la parella xilena Ivan Mella i Mercedes Toledo, l'argentina Elías Guitelzon i Marta Adano, la nicaragüenca Claribel Alegria i Bud Flakoll, l'uruguaià Mario Benedetti, i d'altres persones nombroses que seguíem de prop el procés revolucionari desfermat a Amèrica Llatina a finals de la dècada dels anys 70.

Membres de l'exili xilè, argentí o uruguaià i gent mallorquina sensible a les situacions de repressió que es vivien aleshores al continent sudamericà, manteníem els ulls ben oberts i les nostres esperances depositades cap a aquell racó del Planeta on es besllumava la llum d'un canvi radical en la marxa del món...

 (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb