p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc Ýmpetu, pretÚn contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Pa´sos Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A cÓrrec de: www.cecili.cat

El Front Farabundo MartÝ governa El Salvador!

CIL | 16 Marš, 2009 12:24 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

L'any 1979 es creava a Palma el ComitŔ de Solidaritat amb El Salvador (COSESAL), fruit d'una trobada solidÓria mantenguda a la rectoria de Montu´ri, amb gent delitosa de romandre apropada a la realitat crua i dura d'AmŔrica Llatina.


Mauricio Funes, president electe d'El Salvador

A la colla mallorquina formada per Mateu Ramis, Cecili Buele, Isidre Forteza, Carles Manera... s'ajuntava la parella xilena Ivan Mella i Mercedes Toledo, l'argentina ElÝas Guitelzon i Marta Adano, la nicaragŘenca Claribel Alegria i Bud Flakoll, l'uruguaiÓ Mario Benedetti, i d'altres persones nombroses que seguÝem de prop el procÚs revolucionari desfermat a AmŔrica Llatina a finals de la dŔcada dels anys 70.

Membres de l'exili xilŔ, argentÝ o uruguaiÓ i gent mallorquina sensible a les situacions de repressiˇ que es vivien aleshores al continent sudamericÓ, mantenÝem els ulls ben oberts i les nostres esperances depositades cap a aquell racˇ del Planeta on es besllumava la llum d'un canvi radical en la marxa del mˇn...

 (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb