p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc ímpetu, pretén contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Països Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A càrrec de: www.cecili.cat

Biblioteca al barri del Camp Rodó, a la fi!

CIL | 05 Febrer, 2009 12:28 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

Després de més de 30 anys de reclamar-la, l'Associació Veïnal del Camp Rodó arriba a veure satisfeta avui mateix una de les seves reivindicacions més "històriques": la implantació d'una biblioteca en un dels barris més populosos de la ciutat de Palma.

Ja era hora!

Com s'afirma en aquest blog, "Ni durant els 12 anys del batle socialista Ramon Aguiló (1979-1991)..., ni durant els 12 anys del batle conservador Joan Fageda (1991-2003)..., ni durant els 4 anys de la batlessa conservadora Catalina Cirer (2003-2007)..." no s'ha pogut aconseguir això que avui s'inaugura: la biblioteca pública Josep M. Llompart a l'edifici emblemàtic del centre cultural de s'Escorxador.

Encara que tardana, benvenguda sia l'arribada d'aquest instrument nou de la cultura, en una ciutat com Palma!

 (Segueix)

La fama dins Facebook

CIL | 01 Febrer, 2009 20:04 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

Això del Facebook, com gairebé tot en aquest món, se'ns mostra tríptic: té cara, té creu i té cantell.

Té la cara, bona, d'una comunicació tan interactiva que et permet de realitzar-la ràpidament i diàfana amb qui desitgis.

Té la creu, feixuga, de romandre, encara més, sota el control suprem de qui s'afanya a "tenir tots i cadascun dels teus cabells molt ben comptats".

Té el cantell, tan insòlit com valuós, de facilitar la creació d'una era nova en un àmbit nou per a un món nou...

 (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb