p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc Ýmpetu, pretÚn contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Pa´sos Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A cÓrrec de: www.cecili.cat

Drets i llibertats personals vs seguretat "nacional"

CIL | 11 Desembre, 2008 00:11 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

Si pot servir de res commemorar enguany el 60Ŕ aniversari de la Declaraciˇ Universal dels Drets Humans, proclamada per l'ONU el 10 de desembre de 1948, Ús per veure'n mÚs clara la inexistent vigŔncia en massa indrets del Planeta. Certament. Per˛ tambÚ, la necessitat imperiosa de continuar lluitant, amb molta mÚs fermesa que mai, per implantar-los-hi de bon de veres!

Vivim en un mˇn farcit d'enganys i de mentides!

 (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb