p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc ímpetu, pretén contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Països Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A càrrec de: www.cecili.cat

Cicle de conferències sobre drets humans emergents

CIL | 04 Desembre, 2008 11:06 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

L’associació Drets Humans de Mallorca, creada a Mallorca l’any 1974, delitosa de sortir encara més reforçada amb la celebració del 60è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans per part de l’ONU el 10 de desembre de 19048, organitza a Palma un cicle de conferències summament interessants i obertes a tots els públics.

Culmina dimarts, dia 9 de desembre, a les 19:30 hores, al Centre de Cultura de sa Nostra, amb la presència i la intervenció del prestigiós sociòleg i investigador Gary Gardner, del Worldatch Institute, qui, presentat per Antoni Esteve, ha de parlar sobre “Els drets humans l’any 2048: drets ambientals, socials i comunitaris”.

És la segona vegada que aquesta il•lustre personalitat nordamericana es fa present a Mallorca, en aquest darrer any. Convidat per l’associació Drets Humans de Mallorca, el proppassat mes de febrer presentava al Club Diario de Mallorca l’estudi que fa públic cada any el seu Institut sobre “L’Estat del Món”.

 (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb