p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc ímpetu, pretén contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Països Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A càrrec de: www.cecili.cat

Grata sorpresa nadalenca a s'Escorxador de Palma

CIL | 19 Desembre, 2008 22:21 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

Com estava anunciat, al Centre Cultural s'Escorxador de Palma, l'Orfeó Mayurqa, format per una quarantena de persones dirigides pel mestre Joan Laínez i Gualda, fa un esplèndid Concert de Nadal.

La gent que tenim la sort d'assistir-hi podem gaudir, a les totes, amb la interpretació coral que hi fa l'Orfeó, d'un grapat de peces que conformen l'atapeït i ric repertori.

A la sortida de la Sala Gran del centre cultural, on es fa el concert, una exquisida xocolatada arrodoneix la trobada...

Pocs minuts després em sorprèn la topada amb un jove, de nom Jorge Piña Valls. Qui m'escomet i em sobta, quan em diu que està segur que jo conec el seu sogre... des de fa molts anys...

 (Segueix)

Glosa de Nadal 2008

CIL | 16 Desembre, 2008 00:44 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

Per Nadal, Cap d'Any i Reis
tenc costum de fer una glosa.
Deix d'estar amb la boca closa
i n'amoll una de vells:

“Bones Festes de Nadal!
Que molts anys puguis gaudir-les,
tu i tothom, sí, mantenint-les,
lliures sempre de tot mal.”

Si tu vols seguir llegint,
mira't bé aquest document
i para-hi un poc d'esment
a això que hi vaig escrivint... (Segueix)

Drets i llibertats personals vs seguretat "nacional"

CIL | 11 Desembre, 2008 00:11 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

Si pot servir de res commemorar enguany el 60è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans, proclamada per l'ONU el 10 de desembre de 1948, és per veure'n més clara la inexistent vigència en massa indrets del Planeta. Certament. Però també, la necessitat imperiosa de continuar lluitant, amb molta més fermesa que mai, per implantar-los-hi de bon de veres!

Vivim en un món farcit d'enganys i de mentides!

 (Segueix)

Cicle de conferències sobre drets humans emergents

CIL | 04 Desembre, 2008 11:06 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

L’associació Drets Humans de Mallorca, creada a Mallorca l’any 1974, delitosa de sortir encara més reforçada amb la celebració del 60è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans per part de l’ONU el 10 de desembre de 19048, organitza a Palma un cicle de conferències summament interessants i obertes a tots els públics.

Culmina dimarts, dia 9 de desembre, a les 19:30 hores, al Centre de Cultura de sa Nostra, amb la presència i la intervenció del prestigiós sociòleg i investigador Gary Gardner, del Worldatch Institute, qui, presentat per Antoni Esteve, ha de parlar sobre “Els drets humans l’any 2048: drets ambientals, socials i comunitaris”.

És la segona vegada que aquesta il•lustre personalitat nordamericana es fa present a Mallorca, en aquest darrer any. Convidat per l’associació Drets Humans de Mallorca, el proppassat mes de febrer presentava al Club Diario de Mallorca l’estudi que fa públic cada any el seu Institut sobre “L’Estat del Món”.

 (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb