p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc Ýmpetu, pretÚn contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Pa´sos Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A cÓrrec de: www.cecili.cat

Crit d'auxili des del Congo oriental

CIL | 24 Novembre, 2008 22:05 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

M'arriba ben endins de l'Ónima aquesta c˛pia d'una carta que m'envia un bon amic d'└frica i meu...

Em venen al cap tantes escenes vistes, viscudes i patides trenta-sis anys enrere... impossibles d'esborrar mai de la mem˛ria...

No n'aprenem, de la hist˛ria... La repetim per pa i per sal, en all˛ que esdevÚ mÚs rebutjable: la violŔncia que mata i lleva vides... perquŔ n'hi hagi uns quants que se n'aprofitin de molt mala manera...

En comptes d'una Gran Banca Mundial i d'un Gran Empresariat Mundial, no seria mÚs pertinent arribar a la conclusiˇ que ens cal un Gran Govern Mundial que posi ordre... que imposi el nou ordre mundial que la majoria de la Humanitat desitja -en pau i convivŔncia harmoniosa-, en lloc d'aquest desordre -per fer negocis bruts- que quatre malparits es dediquen a escampar allÓ on volen?

 (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb