p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc Ýmpetu, pretÚn contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Pa´sos Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A cÓrrec de: www.cecili.cat

Mallorquina afectada, descontenta i emprenyada!

CIL | 09 Setembre, 2008 08:46 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

Na Madie Ús una d'aquelles dones mallorquines -viu a s'Arenal de Mallorca- que estÓ molt queixosa per la manera com es comporten certs polÝtics. Troba que no fan mai all˛ que ella considera que han de fer, i que molt poquesvegades es comporten aixÝ com ella considera que s'han de comportar.

Ho diu d'aquesta manera:

 (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb