p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc ímpetu, pretén contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Països Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A càrrec de: www.cecili.cat

Ara més que mai: un impost global contra la misèria mundial!

CIL | 23 Setembre, 2008 22:15 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

El recent "rescat" del sistema financer per part del govern dels EUA esdevé una prova més de l'ensorrament del model neoliberal que durant dècades ha escampat misèria i pobresa a la major part del món.

Se n'hi trasllada el nerviosisme, als centres que durant anys han acumulat més beneficis.

Des de molts sectors de la nostra societat, i des de fa anys, es defensa una reforma de l'arquitectura financera que ara resulta més necessària que mai!

Durant aquesta setmana, del 22 al 26 de setembre de 2008, es reuneixen a Nova York nombrosos caps d'Estat i de Govern d'arreu del món, amb motiu de la reunió d'alt nivell sobre els Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni, en el marc de l'obertura de la sessió 63 de l'Assemblea General de Nacions Unides.

Més endavant, entre el 29 de novembre i el 2 de desembre de 2008, una altra Conferència Internacional de seguiment sobre el finançament per al desenvolupament, s'ha de celebrar a Doha, capital de Qatar..

 (Segueix)

Concentració avui a Es Figueral

CIL | 15 Setembre, 2008 08:24 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

PROU DE VIOLÈNCIA CONTRA LES DONES!

Una dona ha aparegut morta de forma violenta a Es Figueral (Marratxí)
- VINE AVUI, 15 de setembre, a la Concentració de Rebuig a la Violència
Ens trobarem a les 20,30 hores, a l’esplanada davant la farmàcia d’Es Figueral (Vora la rotonda carretera d’Inca – carretera Sa Cabaneta/ Pòrtol)

Plataforma Gent de Marratxí

S’adhereixen:
AMIPA C.P. Costa i LLobera de Marratxí, APIMA IES de Marratxí i altres entitats.

 (Segueix)

Mallorquina afectada, descontenta i emprenyada!

CIL | 09 Setembre, 2008 08:46 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

Na Madie és una d'aquelles dones mallorquines -viu a s'Arenal de Mallorca- que està molt queixosa per la manera com es comporten certs polítics. Troba que no fan mai allò que ella considera que han de fer, i que molt poquesvegades es comporten així com ella considera que s'han de comportar.

Ho diu d'aquesta manera:

 (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb