p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc Ýmpetu, pretÚn contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Pa´sos Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A cÓrrec de: www.cecili.cat

Una primera visita a la presˇ de Palma

CIL | 23 Agost, 2008 22:34 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

Avui som estat a la presˇ de Palma.
A la fi, he pogut mantenir la meva primera trobada amb el bon amic i company de lluites de tota casta, n'AgustÝ Barˇ. Hi roman recl˛s des del proppassat dia 30 de juliol -per manca de pagament familiar...-

No resulta gens fÓcil aconseguir-ho. No hi tenc gens ni mica de bo... Han hagut de passar mÚs de tres setmanes!

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb