p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc Ýmpetu, pretÚn contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Pa´sos Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A cÓrrec de: www.cecili.cat

La presˇ de Palma, reducte denigrant i degradant

CIL | 05 Agost, 2008 10:31 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

En degradant i denigrant reducte s'estÓ convertint aquest recinte, de teulada blava immensa, a l'ombra de la qual s'aixopluguen i romanen recloses centenars de persones considerades delinqŘents a Palma.

Un degradant reducte. Efectivament. En atansar-s'hi, hom pot constatar que s'hi aconsegueix l'objectiu de desposseir de la dignitat humana qualsevol persona. Envileix a qui s'hi acosta, fins a lÝmits incre´bles i inimaginables.

Un denigrant reducte. TambÚ s'hi veu ben a les clares, ning˙ no ho pot negar, que contribueix a posar la gent en molt mala fama. La que hi roman reclosa, la que hi treballa, i la que s'hi acosta.

Un reducte degradant i denigrant alhora.

Aquesta obra d'enginyeria avanšada, fortificaciˇ completament tancada, convertida en un dels llocs i/o situacions mÚs difÝcils d'expugnar, s'aixeca amenašant a la vorera esquerra de la carretera Palma-Sˇller, a molt poques passes de l'antic centre penitenciari, la presˇ provincial de Balears.


Centre penitenciari de Palma, a la carretera de Sˇller
(Foto: P i c a l s u d)

 (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb