p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc ímpetu, pretén contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Països Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A càrrec de: www.cecili.cat

Fills d’un déu menor (petit, de poca alçada, de segon ordre, o que no té bo)

CIL | 04 Agost, 2008 16:58 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

Del bon company de lluites de moltes castes, Pere Barceló i Gelabert, m'arriba un escrit que em fer l'ànima.

Hores d'ara no puc deixar de compartir-ne el contengut amb qui en tengui ganes: de la presó de Ciutat a les àrees de psiquiatria dels hospitals de Mallorca, s'estén un camp tan immens sense conrar, que s'ho paga dedicar-hi esforços i recursos, atencions i cures, euros i persones!

Allò que s'hi diu, a títol personal, individual o familiar, esdevé perfectament aplicable a l'àmbit col·lectiu, públic o institucional: no tenim allò que ens manca, perquè qualcú s'encarrega de robar-nos-ho!

Com a comunitat autònoma de l'Estat espanyol, també som "petits, de poca alçada, de segon ordre, no tenim bo!".

 (Segueix)

La presó de Palma és crua, dura i inhumana

CIL | 04 Agost, 2008 07:42 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

Així de contundent es mostra Bernat Vicens, president de l'Associació Drets Humans de Mallorca, amb una llarga experiència en el tractament directe de presos reclosos al mòdul d'aïllament -el més cru, dur i inhumà de tots- d'aquest recinte carcerari de Mallorca.

Ho fa en l'entrevista que publica Diari de Balears (04-08-2008).

 (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb