p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc Ýmpetu, pretÚn contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Pa´sos Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A cÓrrec de: www.cecili.cat

En homenatge modest a la webmaster Elena Vera

CIL | 27 Juliol, 2008 18:14 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

Quina desena tan rica, navegant per internet! Ja som a punt d'arribar a la primera desena, des que transcric mes primeres lletres dins la xarxa de les xarxes, l'agost de 1999...

M'adon que all˛ que hi faig, aleshores, ja no Ús ben bÚ el mateix que hi faig a hores d'ara, avui dia. O sÝ. Per˛, segur que hi surt amb unes altres formes i eines noves. N'esdevenen ben espectaculars els canvis!

Encara record, amb emociˇ i agra´ment alhora, aquell primer escrit, transcrit per mi en catalÓ i que tambÚ hi surt publicat en anglŔs, fruit d'un bon munt d'indicacions aclaridores, sempre enriquidores i encertades, de qui em va duent de la mÓ, perquŔ m'hi engresqui...

Cosa que arrib a fer, amb el decurs del temps, fins i tot d'una manera quasi addicta!

 (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb