p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc Ýmpetu, pretÚn contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Pa´sos Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A cÓrrec de: www.cecili.cat

Pere CasaldÓliga, una veu compromesa

CIL | 23 Juny, 2008 21:39 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

Durant quinze dies seguits, des de dijous dia 3 fins dissabte dia 19 de juliol, l'Associaciˇ Drets Humans de Mallorca mantÚ oberta una exposiciˇ ben interessant, al Casal Balaguer de Palma, sobre la figura del bisbe catalÓ Pere CasaldÓliga, que s'ha dedicat en cos i Ónima a la prelatura de SŃo FÚlix do Araguaia (Brasil).

 (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb