p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc Ýmpetu, pretÚn contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Pa´sos Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A cÓrrec de: www.cecili.cat

La mort a ganivetades en un carrer de Palma

CIL | 02 Juny, 2008 17:26 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

S'inicia a Palma el judici pel crim comŔs el mes de desembre de l'any passat, en la persona del jove adolescent d'origen guineÓ, Eusebio EbulabatÚ SopalÚ: va ser assassinat a ganivetades per uns altres joves, mentre caminava pel carrer d'Antoni MarquŔs, en companyia d'uns altres familiars, tambÚ molt joves.

El seu pare, en declaracions fetes als mitjans de comunicaciˇ, manifesta que no vol ôcap tipus de revenja, sinˇ solament que es faci justÝcia per la mort del seu fillö.

 (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb