p i c a l s u d

Espai ocupat per qui, amb una mica de seny i no poc ímpetu, pretén contribuir modestament, des de Mallorca estant, a enfortir i consolidar uns Països Catalans lliures i sobirans, cultes i republicans, solidaris amb la resta de pobles del planeta - sobretot amb els del Sud -. A càrrec de: www.cecili.cat

Pere Casaldàliga, una veu compromesa

CIL | 23 Juny, 2008 21:39 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

Durant quinze dies seguits, des de dijous dia 3 fins dissabte dia 19 de juliol, l'Associació Drets Humans de Mallorca manté oberta una exposició ben interessant, al Casal Balaguer de Palma, sobre la figura del bisbe català Pere Casaldàliga, que s'ha dedicat en cos i ànima a la prelatura de São Félix do Araguaia (Brasil).

 (Segueix)

La mort a ganivetades en un carrer de Palma

CIL | 02 Juny, 2008 17:26 | latafanera.cat facebook.com google.com technorati.com

S'inicia a Palma el judici pel crim comès el mes de desembre de l'any passat, en la persona del jove adolescent d'origen guineà, Eusebio Ebulabaté Sopalé: va ser assassinat a ganivetades per uns altres joves, mentre caminava pel carrer d'Antoni Marquès, en companyia d'uns altres familiars, també molt joves.

El seu pare, en declaracions fetes als mitjans de comunicació, manifesta que no vol “cap tipus de revenja, sinó solament que es faci justícia per la mort del seu fill”.

 (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb